Topp 5: Tilleggspakker

Tilleggspakker, eller DLC som vi pleier å kalle det i dag, er blitt en virkelig massiv greie. De aller fleste store utgivelser i dag kommer ikke uten noen ekstra baner, figurer eller skins som utviklerne gjerne vil ha litt ekstra penger for. Mens samtlige i redaksjonen irriterer seg over House of Wolves i Destiny, prøver vi å holde oss rolige med å tenke på de positive sidene som tilleggspakker kan ta med seg. Her er vår liste over de fem tilleggspakkene vi har satt størst pris på gjennom årene.

Mario Kart 8

Nummer 5: Mario Kart 8 – Stig

Vi synes tilleggspakkene til Mario Kart fortjener en plass på lista, på rent grunnlag av mengden innhold du får for pengene. Nintendo har vært flinke til å lage DLC’er i det siste, men i Mario Kart får vi 16 nye baner, seks nye figurer og åtte nye biler/sykler. Det er praktisk talt et halvt Mario Kart-spill for omtrentlig 100kr ekstra. De nye banene er dessuten blant de beste som hele spillet har å by på, og har hjulpet på å holde interessen gående. Den nye 200cc modusen skal også nevnes, selv om den egentlig bare var en gratis oppdatering. Det sier jo litt om hvor mye kjærlighet det ligger i disse tilleggspakkene.

Battlefield 1942

Nummer 4: Battlefield 1942 – Kristian

Husker dere da Halo sjanglet seg inn på Xbox og skrøt av å fungere godt på konsoll? Vel, vi husker bare at Battlefield 1942 med mus og tastatur fungerte mye bedre. Road to Rome og Special Weapons ga et allerede perfekt spill mer innhold som fikk enhver krigshelt til å få lyst til å… krige litt mer. Jetfly, stridsvogner og granatprosjektiler. Flere våpen og baner betød noe den gangen fordi det var massivt og sjeldent i motsetning til dagens fiskeintelligente skytespill.

Borderlands 2

Nummer 3: Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep – Stig

Borderlands er kjent for masse rart, og blant annet den sære humoren. De legger derimot kronen på verket når flere av hovedpersonene blir med Tiny Tina for å spille et fantasispill basert på Dungeons & Dragons. Tina forteller historien med innspill fra de andre, og omgivelsene forandrer seg mens spillet pågår. Assault on Dragon Keep er også sprengfull av referanser til blant annet Skyrim, Game of Thrones, Ringenes Herre, Sverdet i Stenen osv. Bare fantasien setter grenser her.

Warcraft 3

Nummer 2: Warcraft 3: The Frozen Throne – Stig

Warcraft-universet er både svært, innholdsrikt og spennende. I The Frozen Throne spiller vi igjennom fire kampanjer. En for Night Elves, Blood Elves, Undead og Orcs. Blant de viktige hendelsene som skjer i denne tilleggspakken så sloss Illidan og Arthas mot hverandre, fordi Arthas forsøker å forsvare restene etter The Lich King. Arthas vinner denne kampen, og gjør seg selv til den nye Lich King, den samme vi møter på nytt i World of Warcraft. Tilleggspakken bydde på nye raser, nye figurer, nye bygninger og masse mer. Denne var essensiell for enhver Warcraft-spiller.

Empire Earth

Nummer 1: Empire Earth: The Art of Conquest – Kristian

En mer episk reise igjennom menneskehetens historie enn den Empire Earth presentere skal du lete lenge etter. Takket være The Art of Conquest tar man skrittet videre med samuraier, romskip og ikke minst: Romsamuraier. Flere kampanjemoduser som tok deg innom Romerriket og utdypte andre verdenskrig enda litt mer. I tillegg til denne salige nerdeorgasmen fikk man online-flerspillerdel og LAN-kamper. Hvis ikke denne tilleggspakken gir deg lyst til å plukke opp et spill man allerede har spilt alt for mye kan ikke noe annet enn Half Life 3 interessere deg.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *